Dne: 19/08/22
LOKACIJA: Veliki trg, Lonka, Severni pomol pred restavracijo hotela Marina

Po dveletnem premoru se 19. in 20. avgusta, v Izolo vrača tradicionalna prireditev – Ribiški praznik. Tako, kot vedno, bo tudi letos poskrbljeno za bogat in kvaliteten glasbeni, športni in kulinarični program.

Na prazniku bomo oživili tradicionalne športne prireditve, kot sta veslaška in jadralna regata s krstom mladih jadralcev in veslačev na severnem pomolu. Na stojnicah boste lahko naročili značilne mediteranske ribje dobrote, na prizoriščih pa slišali znane glasbe

Vir: https://www.visitizola.com/dogodki/ribiski-praznik-tradicionalna-prireditev

Z vami že 50 let

Naša družina ima z oddajo apartmajev že več kot 50 let izkušenj, zato bomo vaši gostitelji z dolgoletno tradicijo.

Vse je začelo, ko je naša stara mama začela gostiti prve goste v letu 1964. To so bile družine iz Avstrije in takrat še Čehoslovaške!

In da, res je bilo dobesedno kot se marsikje navaja še danes: Zimmer frei. Kar je pomenilo, da je v poletnem času določeno sobo v hiši, namenila oddaji gostom. Nekako samoumevno je bilo, da so si takrat delili kopalnico. Pa tudi kakšnega zajtrka za goste, stari mami ni bilo prav nič težko pripraviti.

Novice z Izole

  • Izberite svojo kraljico sardelo

    Tretja kulinarična akcija tega leta - Dnevi kraljice sardele, v izolskih gostilnah in restavracijah poteka še do 25. septembra. Preverite, kateri...

  • Dve Michelinovi priznanji tudi v Izolo

    Izola je nedvomno tudi kulinarična destinacija, kar potrjujejo tudi Michelinova priporočila, ki se, poleg zvezdic, podeljujejo že tretje leto....

Najem apartmaja v Izoli


Apartmaje v Izoli oddamo, lahko le za kratek oddih ali pa za kvaliteten tedenski popust.
Naši apartmaji v Izoli so v celoti prenovljeni in namenjeni kvalitetnemu preživljanju vaših počitnic. Proste termine lahko takoj preverite s klikom na želeni apartma.
Vsak naš apartma ima objavljen in ažuriran koledar z označenimi zasedeni dnevi.
Bivanje lahko poračunate z vašimi turističnimi boni tudi v letu 2021. Za več informacij smo vedno na voljo na objavljenem mailu ali telefonu.
Rezervirajte svoj termin pred začetkom sezone, akontacijo v višini 30% vam v primeru višje sile v celoti povrnemo.