V soboto se ponovno družimo na Pomolu okusov! Pričnemo ob 11. uri in se družimo vse do 22. ure. Za kosilo in večerjo vam tako ni treba skrbeti, saj vas na Pomolu okusov čaka bogata ponuba ponudba ribjih in mesnih jedi v spremljavi lokalnih vin. Del "pomolske" ponudbe bo tokrat prvič tudi stojnica z vegetarijansko in vegansko kuhinjo.

Sardela pa bo v gostilnah in restavracijah kraljevala dva tedna, poleg enkratnega dogodka Pomol okusov, pa bodo med 15. septembrom in 1. oktobrom v Izoli še Dnevi kraljice sardele. Teh se lahko udeležite, če obiščete eno izmed 16 izolskih gostiln ali restavracij, ki sodelujejo v tokratnih kulinaričnih dnevih.

Novice z Izole

  • Po Izoli vozi turistični vlakec

    Vlakec vozi ob sobotah in nedeljah, prva vožnja se prične ob 9:00 na postajališču pred Turistično informacijskim centrom (Sončno nabrežje). Od tod...

  • Rezervacije za poletno sezono 2024

    Cenjeni gosti, obveščamo vas, da smo odprli rezervacije za poletno sezono 2024. Rezervirajte svoj apartma še po lanskih cenah in si zagotovite dober...

Najem apartmaja v Izoli


Apartmaje v Izoli oddamo, lahko le za kratek oddih ali pa za kvaliteten tedenski popust.
Naši apartmaji v Izoli so v celoti prenovljeni in namenjeni kvalitetnemu preživljanju vaših počitnic. Proste termine lahko takoj preverite s klikom na želeni apartma.
Vsak naš apartma ima objavljen in ažuriran koledar z označenimi zasedeni dnevi.
Bivanje lahko poračunate z vašimi turističnimi boni tudi v letu 2021. Za več informacij smo vedno na voljo na objavljenem mailu ali telefonu.
Rezervirajte svoj termin pred začetkom sezone, akontacijo v višini 30% vam v primeru višje sile v celoti povrnemo.