Iščete nekaj zabave ali le kozarček refoška?

Še beseda o lokalnih vinarjih pa gremooo...

  • Vina Zaro 1348, na najbolj rodovitnih na področjih Izole pridelujejo vina: malvazija, refošk, negratenera, cabernet sauvignon, rumeni muškat in še folo bianco, folo rosso in gran morer. https://zaro.si
  • Vinoteka Božič, v družini pa so tudi oljkarji, ki v svoji vinoteki ponujajo predvsem produkte vinske kleti Božič in oljčno olje Božič. https://www.vina-bozic.com
  • Vinska klet Korenika & Moškon v Kortah kjer na legah kortinskih bregov med oljčnimi gaji, v zrcalu Sečoveljskih solin, ležijo vinogradi, ki so osnova za odlična rdeča in bela vina. https://www.korenikamoskon.si

 

Trudimo se, da bi naše privat apartmaje povsem prilagodili gostom, ki pridejo na obalo na odmor in počitek.
Vsi privat apartmaji so popolnoma prenovljeni, počitniško opremljeni, klimatizirani z WIFI-jem in vizualno zelo všečni.
Trudimo se, da gostom na dopustu ne bi nič manjkalo in da bi se počutili vsaj tako dobro kot doma. Nenazadnje smo tudi sami uporabniki naših privat apartmajev zato smo stanovanja opremili, kot drugi dom, le malce bolj pisano počitniško s pravim primorskim pridihom.

Vsaka počitniška kapaciteta v Izoli ima tudi kabelski priključek in TV za vsak slučaj, če se za kak dan ali dva skrije sonce. Pa tudi kakšna družabna igra za krajšanje dolgčasa bi morala biti v vsakem od naših apartmajev.

Sicer pa le nadaljujemo dejavnost sobodajalstva naše stare mame, ki je gostila goste iz Evrope že pred 50 leti.
Takrat je bilo normalno, da si v času poletne sezone oddal tiste sobe v hiši, ki jih nisi potreboval.
No, danes v času Koronskih razmer, to nikakor ne pride v poštev.

Bodo pa vsi naši apartmaji ustrezno očiščeni in razkuženi, skladno z navodili in priporočili NIJZ.

Lepo vabljeni na dopust v Izolo.

V Izoli je kar nekaj gostinske ponudbe. Če imate željo lahko poskusite vse, a zato boste potrebovali več časa. Če ne veste kaj bi, začnite na začetku, če bi se želeli presentiti, streljajte na slepo. Vseeno smo zapisali naše dolgoletne izkušnje:

Ribiški praznik je tradicionalna javna prireditev s 40-letno tradicijo, ki jo v mesecu avgustu organizira Center za kulturo, šport in prireditve Izola. Praznik rib in ribičev je prava mediteranska fešta, ki se ponaša z bogato gostinsko ponudbo, zlasti z ribjo kulinariko, nastopi znanih glasbenikov, številnimi zabavnimi igrami ter športnimi in kulturnimi prireditvami.

Preberi več

Na Obali je sicer na voljo še nekaj "skritih" kotičkov na t.i. divjih plažah, kjer prisotnost psov ni izrecno prepovedana, recimo na Belih skalah, Debelem rtiču, Pod Belvederjem, na plaži za punto v Piranu, na divji plaži v Strunjanu, delu plaže v Fiesi in seveda "na skalah" med Koprom in Izolo (Molet).

View the embedded image gallery online at:
https://www.apartma-izola.si/sl/ce-nas-vprasate#sigFreeId1e689366c0

V Izoli je leta 2012 zaživela t.i. "pasja plaža" oziroma kopališče, kjer se lahko kopajo tudi psi. Območje je urejeno desno od obalnega zidu v smeri bivšega Delamarisa, s tablo so ga že lani ustrezno označili.

Podkategorije

Z vami že 50 let

Naša družina ima z oddajo apartmajev že več kot 50 let izkušenj, zato bomo vaši gostitelji z dolgoletno tradicijo.

Vse je začelo, ko je naša stara mama začela gostiti prve goste v letu 1964. To so bile družine iz Avstrije in takrat še Čehoslovaške!

In da, res je bilo dobesedno kot se marsikje navaja še danes: Zimmer frei. Kar je pomenilo, da je v poletnem času določeno sobo v hiši, namenila oddaji gostom. Nekako samoumevno je bilo, da so si takrat delili kopalnico. Pa tudi kakšnega zajtrka za goste, stari mami ni bilo prav nič težko pripraviti.

Novice z Izole

Unikatni izdelki v naših apartmajih

Goste naših apartmajev v Izoli obveščamo, da so na stenah apartmajev izobešeni unikatni umetniški izdelki iz morskih naplavin. Izdelke je možno tudi kupiti, različni izdelki se nahajajo v različnih apartmajih, galerija izdelkov je dostopna na podstrani: apartma-izola.si/sl/dodatna-ponudba/spominki

Spremljamo dogajanje

Najem apartmaja v Izoli

Apartmaje v Izoli oddamo, lahko le za kratek oddih ali pa za kvaliteten tedenski popust. Naši apartmaji v Izoli so v celoti prenovljeni in namenjeni kvalitetnemu preživljanju vaših počitnic. Proste termine lahko takoj preverite s klikom na želeni apartma. Vsak naš apartma ima objavljen in ažuriran koledar z označenimi zasedeni dnevi. Za več informacij smo vedno na voljo na objavljenem mailu ali telefonu. Rezervirajte svoj termin pred začetkom sezone, akontacijo v višini 30% vam v primeru višje sile v celoti povrnemo.