Vsem gostom se zahvaljujemo za obisk istočasno pa vas obveščamo, da rezervacije po 01. oktobru 2021 niso več možne. Ponovno bomo z vami v poletni sezoni 2022 in kmalu na svidenje.

Koledar zasedenosti apartmaja Riba:

V koledarju so označeni zasedeni termini.
------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Galeb:

V koledarju so označeni zasedeni termini.
------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Kondor:

V koledarju so označeni zasedeni termini.
------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Trinkova:

V koledarju so označeni zasedeni termini.
------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Jagoda:

V koledarju so označeni zasedeni termini.
------------------------

Koledar zasedenosti apartmaja Prešern:

V koledarju so označeni zasedeni termini.
------------------------

Na Smareglijevi ulici v Izoli, za hotelom Marina, 100 metrov od plaže na Svetilniku se nahaja večstanovanjska hiša, katero smo v letu 2021 v celoti preuredili v tri prijetne ločene apartmajske enote. Zgornji apartma Kondor je največji v hiši. V njem smo uredili galerijo z ležiščem. S pogledom na morje!Preverite koledar in nam sporočite želeni termin na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Preberi več

V starem delu mestnega jedra Izola, natančno 100 metrov od plaže pri Svetilniku, oddamo "ful lušten" čisto nov apartma v prvem nadstropju v celoti obnovljene hiše. S pogledom na morje! Preverite koledar zasedenosti in nam sporočite želeni termin na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Preberi več

V starem delu mestnega jedra Izola, natančno 100 metrov od plaže pri Svetilniku, oddamo "mini" nov apartma v pritličju v celoti obnovljene hiše. Preverite koledar in nam sporočite želeni termin na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Preberi več

V mirnem delu Izole (Livade) oddamo zelo udoben enosobni/studio apartma, primeren za 4 osebe. Nahaja se v pritličju večstanovanjske hiše z lastnim vhodom in parkiriščem. Preverite koledar in nam sporočite želeni termin na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Preberi več

Podkategorije

Kako rezervirati

*nekateri prosti termini so lahko zaradi prejetega povpraševanje in čakanja na potrditev morda že zasedeni. 

Z vami že 50 let

Naša družina ima z oddajo apartmajev že več kot 50 let izkušenj, zato bomo vaši gostitelji z dolgoletno tradicijo.

Vse je začelo, ko je naša stara mama začela gostiti prve goste v letu 1964. To so bile družine iz Avstrije in takrat še Čehoslovaške!

In da, res je bilo dobesedno kot se marsikje navaja še danes: Zimmer frei. Kar je pomenilo, da je v poletnem času določeno sobo v hiši, namenila oddaji gostom. Nekako samoumevno je bilo, da so si takrat delili kopalnico. Pa tudi kakšnega zajtrka za goste, stari mami ni bilo prav nič težko pripraviti.

Ostale novice

Unikatni izdelki v naših apartmajih

Goste naših apartmajev v Izoli obveščamo, da so na stenah apartmajev izobešeni unikatni umetniški izdelki iz morskih naplavin. Izdelke je možno tudi kupiti, različni izdelki se nahajajo v različnih apartmajih, galerija izdelkov je dostopna na podstrani: apartma-izola.si/sl/dodatna-ponudba/spominki

Najem apartmaja v Izoli


Apartmaje v Izoli oddamo, lahko le za kratek oddih ali pa za kvaliteten tedenski popust.
Naši apartmaji v Izoli so v celoti prenovljeni in namenjeni kvalitetnemu preživljanju vaših počitnic. Proste termine lahko takoj preverite s klikom na želeni apartma.
Vsak naš apartma ima objavljen in ažuriran koledar z označenimi zasedeni dnevi.
Bivanje lahko poračunate z vašimi turističnimi boni tudi v letu 2021. Za več informacij smo vedno na voljo na objavljenem mailu ali telefonu.
Rezervirajte svoj termin pred začetkom sezone, akontacijo v višini 30% vam v primeru višje sile v celoti povrnemo.