Že v lanskem letu so naši gosti zasebnih apartmajev Izola, za svoje bivanje lahko koristili vavčerje ali turistične bone, kar bo možno tudi v letu 2021. Za bone 2021 upoštevajte novejši obrazec:

V primeru, da bo družina koristila le turistične bone (TB) ali le BON21, se bodo vsi člani družine vpisali v en obrazec ( Priloga 1 ali  Priloga 1 - BON21). V primeru, da bo del družine koristil TB, drugi del pa BON21, pa bo potrebno izpolniti oba obrazca ( Priloga 1 in  Priloga 1 - BON21). Obrazce boste dobili pri ponudniku, lahko pa si jih natisnete in predizpolnite že doma. V obrazca priloga 1 se vpiše le tiste osebe, katerih boni se bodo koristili. Vir: https://www.fu.gov.si/drugo/posebna_podrocja/turisticni_bon_in_bon21/prakticni_primeri_uporabe_bonov/#c8760

V primeru, da želijo gosti koristiti bone je potrebno to navesti ob rezevaciji apartmaja v Izoli. Za koršičenje bonov se obračunana polna cena najema apartmaja, skladno z objavljenim cenikom.
Kot potrditev rezervacije je potrebno plačilo akontacije, četudi se za razliko koristi turistične bone. 

Dokumentacijo za koriščenje bonov gostom naših počitniških kapacitet pošiljamo najkasneje 10 pred njihovim odhodom:

  • Potrebno je izpolniti obrazec: Apartma_Leban_Priloga_1.docx (obrazec natisnete, izpolnete vaše podatke, ter ga podpisanega in datiranega poskenirate/slikate in vrnete sobodajalcu, original pa prinesete s seboj)
  • Kadar pa gosti želijo koristiti bone, ki so jih prevzeli od bližnjih sorodnikov, pa je potrebno izpolniti še dodatek za prenos bona: Prenos-Bona_Priloga_3.docx

Za vsak apartma je svoj obrazec zato je zgoraj zapisan le postopek, točno dokumentacijo boste pravočasno prejeli na mail. Ne tiskati in izpolnjevati zgornjih obrazcev vnaprej!

V primeru višje sile ali ponovnih strožjih ukrepov s strani pa bomo vse akontacije v celoti vrnili.

Novice z Izole

  • Po Izoli vozi turistični vlakec

    Vlakec vozi ob sobotah in nedeljah, prva vožnja se prične ob 9:00 na postajališču pred Turistično informacijskim centrom (Sončno nabrežje). Od tod...

  • Rezervacije za poletno sezono 2024

    Cenjeni gosti, obveščamo vas, da smo odprli rezervacije za poletno sezono 2024. Rezervirajte svoj apartma še po lanskih cenah in si zagotovite dober...

Najem apartmaja v Izoli


Apartmaje v Izoli oddamo, lahko le za kratek oddih ali pa za kvaliteten tedenski popust.
Naši apartmaji v Izoli so v celoti prenovljeni in namenjeni kvalitetnemu preživljanju vaših počitnic. Proste termine lahko takoj preverite s klikom na želeni apartma.
Vsak naš apartma ima objavljen in ažuriran koledar z označenimi zasedeni dnevi.
Bivanje lahko poračunate z vašimi turističnimi boni tudi v letu 2021. Za več informacij smo vedno na voljo na objavljenem mailu ali telefonu.
Rezervirajte svoj termin pred začetkom sezone, akontacijo v višini 30% vam v primeru višje sile v celoti povrnemo.